OVER ONS

Sinds 1979 is Escanda Building Solutions een volledig geregistreerd Spaans onroerend goed-ontwikkelingsbedrijf. Wij zijn gevestigd in de stad Malaga, Marbella en in de regio Axarquia (Periana), in de Costa del Sol, in het zuiden van Spanje.

Met kantoren zowel nationaal in Spanje als internationaal met onze Noord-Europese vertegenwoordigers, kunt u echter zeker zijn van onze aandacht voor uw zakelijke of individuele behoeften, waar u ook bent in Europa en daarbuiten.

Ons bedrijf is opgericht door de familie Jose Martin Alba en is nog steeds een familiebedrijf dat geleid wordt door Nacho Martin en zijn zuster Almudena Martin, waarbij onze familiewaarden voorop staan in onze onderneming.

Escanda maakt deel uit van een gelijkgestemde, dynamische, specialistische en vooruitstrevende samenwerking met Construnog onder leiding van Juan Cabello, wij streven er steeds naar om uw dromen werkelijkheid te laten worden en met Juan zijn meer dan 39 jaar ervaring, kunnen wij u kwaliteit en service garanderen.
 

ONROEREND GOED

Uw verbeelding realiseren is onze prioriteit. We gaan niet te werk zoals een normale makelaar. Eerst willen we graag eens luisteren naar uw wensen, ideeën en dromen over uw toekomstige woning. Daarna gaat ons team op zoek, en nodigt U heel graag uit in Spanje. Zo kunnen we samen met u de panden bezichtigen en de streek verkennen.

BOUWOPLOSSINGEN

Wij bieden u een gepersonaliseerde service aan. Van het vervangen van e en kapotte lamp tot een volledige renovatie.Ons team van professionals is gespecialiseerd  in het renoveren van uw project tot de authentieke spaanse stijl en modern comfort. Bent u geïntreseerd in onze realisaties? Klik hier www.escandabuildingsolutions.com/be

Projecten, ontwerpen.

Als u twijfels heeft over uw woning, ontwerp of investering, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij zijn namelijk goed op de hoogte van de Spaanse wetgeving en kunnen u juridisch advies geven. Verder helpen we u ook bij het openen van een Spaanse bankrekening en het verkrijgen van een NIE-nummer.

ONS TEAM

Een huis kopen in Andalusië, Spanje? Esacanda zorgt voor ondersteuning en diensten op alle gebieden die nodig zijn om uw project uit te voeren. Van het vinden van de geschikte regio tot onroerend goed, bedrijf of goede investering. Voor diensten van ontwerpen, tuinieren, constructie, onderhoud, juridisch advies etc. Ons team bestaat uit architecten, ontwerpers, projectontwikkelaars, advocaten en alles wat u nodig heeft om het project te realiseren. Aarzel niet om een van onze agenten te contacteren zodat ze naar uw wensen kunnen luisteren en samen met u aan het avontuur beginnen.

Nacho

Martín

White Homes Andalucia, Ctra. Riogordo - Alfarnatejo MA-4102, Km 7.1, 29710 Periana, Malaga
(0034) 656 820 202
(0034) 952 536 513
info@whitehomesandalucia.com